Marie i Australien

Hunters Valley

Publicerad 2015-09-28 23:32:14 i Allmänt,

Helgen som var startade vi med att ta av gipset på min värdmamma, ni som har gjort det vet ju vilket skön känsla det är! 


Följt av en fika på ett väldigt mysigt litet cafe, britt som hon är ville hon gärna ha scones 



På eftermiddagen följde jag med min värdfamilj upp till ett ställe som heter Hunters Valley, ca 3,5 timme bilresa bort, för att hälsa på värdpappans föräldrar. Det var förvånansvärt skönt att komma iväg från Sydney en kortis och se lite av Australiens landsbygd! Farföräldrarna var supertrevliga och välkomnande - typiska australiensare! 




Vädret var inte kanon som bilderna avslöjar men vi skulle ändå bara chilla och besöka vingårdar. Men det blev inte mycket mer än så för mig för jag åkte på en släng magsjuka som höll i sig till måndagen. Men det var kul att få se nåt nytt! 

Viktigast och roligast av allt var att mina värdföräldrar tog mig ut på känguruspaning eftersom jag aldrig har sett en känguru i verkligheten. Vi körde runt länge och till slut hittade vi ett gäng liggandes i skuggan och slappa. De var väldigt skygga som vilda djur är såklart men jag var så glad att ha sett dem! 




Det var svårt att ta bra bilder eftersom vi inte kom så nära. Men det finns en kort video på min instagram och Facebook som man ser mycket tydligare på för intresserade! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela