Marie i Australien

Födelsedagsdags!

Publicerad 2015-07-29 15:33:55 i Allmänt,

Vilken underbar födelsedag jag har haft! 

Fantastiska föräldrar som man har ringde mig på minuten som klockan slog midnatt till min födelsedag och sjöng för mig! En present hade de också skickat hit som jag älskar och har på mig hela tiden nu:


Min fina värdfamilj fortsatte att uppvakta mig ordentligt hela dagen, först med finsång och present på morgonen: 




Min värdmamma valde verkligen en helt klockren present till mig - en ansiktsbehandling. Jag har gått och suktat efter att göra en ansiktsbehandling men har dragit mig för det eftersom det är så dyrt. Så det här var precis som om hon läste mina tankar den underbaringen! 

Sedan tog jag med barnen och gick till en lekgrupp som arrangeras på onsdagsmorgnar vilket vi alla älskade! Barnen lekte så fint med nya vänner och jag kunde sitta med en kopp te och prata med andra au pairer och mammor. Helt perfekt ju, den som kom på detta är ett geni! Skämt åsido så självklart tycker jag om att ta hand om barnen och leka med dem MEN, jag tror alla mammor, nannys, förskolelärare och så vidare förstår mig! Det är skönt att få luta sig tillbaka under några timmar och andas medan barnen fortfarande har kul.











Efter lekgruppen mötte vi min värdmamma och käkade lunch på ett mysigt café, en helt fantastisk sallad åt jag som jag på riktigt kan längta tillbaka till! Yum.

Eftermiddagen spenderades hemma på gräsmattan i solen och sedan med lite bullbak, vädret vänder verkligen nu vilket är sååå skönt!! Min förkylning börjar äntligen ge med sig tack vare det så jag är sjukt glad för det. 






Fröken rosa verkar digga min högtalare, nej hon har inte ramlat utan hon lade sig ner.. Fråga mig inte varför 😆


Bullarna blev sjukt saftiga och goda, jag har mamma att tacka för det eftersom hon skickade pärlsocker och jäst. Utan det hade det ju inte blivit några bullar alls! Och dessa var sjukt populära här hemma! 

Efter mysmiddag med tacos åt vi bullarna och en gudomlig tårta med maräng och citron ååååh så god den var! 




Jag är så tacksam för alla fina gratulationer och uppvaktning jag har fått, jag trodde jag skulle ha jättemycket hemlängtan idag men faktiskt känner jag mig bara väldigt ompysslad och älskad. Eller jo, jag saknar min familj lite extra eftersom att jag i princip alltid har firat min födelsedag med dem! Men det kommer ju fler tillfällen och värdfamiljen har varit så fina idag så du kan andas ut mamma😘 
Nu blir det firande med mina vänner till helgen, herregud vad jag längtar till det! 

Hoppas att du också har haft en härlig Mariedag haha!
Kärlek och värme i mängder till dig kära läsare, idag har jag fått så mycket att jag kan ge vidare också ❤️❤️❤️❤️❤️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela