Marie i Australien

Mer Byron!

Publicerad 2015-05-30 10:20:34 i Allmänt,

Byron Bay, denna otroligt härliga stad är i en klass för sig. Hit ska jag definitivt återvända! Det är definitivt mycket varmare här än i Sydney och kläderna som jag tog med har visat sig vara alldeles för varma.. Här går folk runt i sommarkläder! Så jag och Gabriel tog ett dopp i den iskalla poolen igår, eller dopp och dopp.. Han låg på min rygg när jag var i poolen och försökte att undvika vattnet. Men det var svalkande och skönt! På kvällen gick jag till stranden för att kolla på solnedgången, och den var inte en besvikelse! 




Under denna vistelse har vi besökt ett kristallslott som var jättevackert. Där fanns kristaller i alla möjliga former, storlekar och färger, både ute i den gigantiska trädgården och till försäljning inomhus. Vi har även delat på oss och jag har strosat runt i Byron vilket jag absolut skulle kunna göra många timmar till, det är så härligt! Det finns många fina butiker, caféer, restauranger osv med härlig stämning och all personal är väldigt trevlig. 

Idag var eventet med poeten som min värdmamma jobbade med, så jag har tagit hand om barnen hela dagen. Igen tre stycken som förra helgen när vi var i Melbourne. Denna gång hade jag inte lika tur med allas dagliga rutiner.. Småttingarna sov samtidigt så när den ena vaknade väckte den upp den andra.. Behov av blöjbyten har de också synkroniserat och även hunger. Iochförsig lite händigt fast mest är det krävande. Det har varit en hel del kiss och bajs incidenter idag: den ena har kissat ner sig under ett blöjbyte, den andra bajsade igenom blöjan och alla kläder och den tredje kissade ner lädersoffan under sin tupplur OCH missade toaletten vid nästa toabesök. En au pairs glamorösa vardag! När mammorna kom hem igen blev vi alla lika glada, barnen för att se sina mödrar och jag för att äntligen få gå och duscha och slappa ett tag. Jag har sprungit runt som ett yrväder för att passa upp på alla tre hela dagen, det där utlovade parkbesöket hanns inte med när timmarna flög förbi.. 

Som jag skrev i förra inlägget är vårat hus fantastiskt fint, jag vill inte lägga upp för många bilder på det men här kommer lite av guldkornen







Detta är rummet som jag har sovit i, barnrummet igen! Ni kan försöka ignorera min obäddade säng och titta på det gulliga loftet ovanför. Ända sedan vi kom hit har Gabriel velat kolla på film uppe på loftet med mig. Så igår kväll när mammorna var ute på middag och småttingarna sov klättrade vi upp dit med mina kuddar, täcke och iPad. Sedan när han somnade där uppe fick jag äran att utan att väcka honom lyckas bära ner honom för ribbstolen och till sin säng. Vad gör man inte för kidsen! 


Det är riktigt mysigt där uppe, om det fanns en riktig säng där uppe så skulle jag ha sovit där utan tvekan! 

Byron Bay, tack för denna gång! På återseende! 🌅

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela