Marie i Australien

Onsdag är det idag va?

Publicerad 2015-04-29 11:34:05 i Allmänt,

Tiden går sjukt fort, trots att jag jobbar mellan 9-10 timmar om dagarna så flyger de förbi! Full rulle hela dagarna och jag har dålig koll på vilken veckodag det är och ännu mindre vilket datum. Som butiksbiträde hade jag stenkoll på datum, man skriver det ju typ 30 gånger om dagen! 

Idag blev vädret riktigt trist igen, det började regna och för att Gabriel är lite förkyld så stannade vi inne hela dagen till Avenies besvikelse. Dessutom för att barnen inte äger några jackor (överhuvudtaget), så fort det regnar stannar alla inomhus här. Jämfört med hemma i Sverige där vi sätter på oss stövlar och regnkläder. Familjen har inte ens ett paraply! 


Så vi har byggt flera kojor, tittat på en rad filmer, ätit pannkakor med ananas, jordgubbar och lönnsirap. Det blev en lång eftermiddagslur för Gabriel idag så jag och Avenie myste lääänge efter hennes sovstund. Hon är så gosig! 


Gosig och kittlig! Vi matchade kläder idag, rosa for the win! 💗 till och med Gabriel hade rosa strumpor idag. 

När min värdmamma kom hem idag gav hon mig en bukett rosor och sa "för att du är fantastisk med barnen och så underbar på alla sätt och vis". Finaste! Blev så glad, hon är helt underbar! 😍


Vissa människor klickar man bara med, och det har jag verkligen gjort med värdmamman. Det är så skönt ⭐️

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela